IPTVutanBox logo
Meny

Smart TV (Smart STB)

Smart STB är en app som finns att ladda ned till de flesta TV-apparaterna vilket är positivt. Nackdelen med appen är att den kan vara krånglig att komma igång med. Därav rekommenderar vi den inte som första app för att testa våra kanaler (om man nu inte har köpt appen). När man laddar ned den och den är i demo läge (alltså när du testar deras gratisversion) så kan man I VISSA FALL inte fylla i vår Portal URL som du får när du begärt ett gratis test/köpt vår tjänst.

Specifikationer

– App: Smart STB
– Installationstid: Ca 10 min
– Wifi/Kabel: Stöd för båda
– Kostnad: ca 500kr
– Erbjuder fritt test: Ja (7 dagar)

OBS! Vi rekommenderar inte att man använder vårt gratis test med denna app om man är nybörjare då den kan vara krånglig.

Instruktioner

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Steg 1

Börja med att ladda ned appen. När du startat den kommer denna ruta upp. Försvinner den inte av sig själv så trycker du på “OK” knappen. Acceptera appens villkor om frågan kommer, acceptera även att du får 7 dagars prov utav appen.

OBS! Du behöver ta fram din “Virtual MAC Address” och ange den i formuläret när du begär ditt gratis test/köper vår tjänst. Se steg 3.

Steg 2

När du sen ser denna ruta på bilden trycker du snabbt på “OK” knappen för att komma till inställningarna. Om du inte hinner göra det kan rutan bli svart och fastna i det läget. Då behöver du starta om appen eller i värsta fall tvn genom att dra ut strömsladden.

Steg 3

Välj “Device info” för att ta fram din “Virtual MAC address“. Skriv ned den och dubbelkolla din stavning.

Välj “Embedded portal” för att komma till bilden du ser i detta steg. När du väl är här så väljer du “Portals“.

Steg 4

Läget “Multiportal mode” ska vara aktiverat. Se till att alternativet “Use portal 1” är aktiverat så att du kan lägga till din egen portal-URL genom att scrolla längre ned på sidan.

Steg 5

I fältet “Namn” fyller du i “iptvutanbox.com“. I fältet “URL 1” fyller du i vår Portal URL som du får när du begärt ett gratis test eller köpt vår tjänst.

För att kunna testa vår tjänst med Smart STB appen behöver du först ta reda på din Virtuella MAC adress (som börjar på 00:1A:79). Du anger den sedan i formuläret på länken nedan efter att ha valt appen Smart STB i menyn.
www.iptvutanbox.com/packages

Premiumkanaler SvenskIPTV