IPTVutanBox logo
Meny

Betala med Safello

OBS! Läs denna text NOGA så kommer du igång på nolltid.

För att kunna slutföra betalningen på Safello behöver du följande uppgifter:

• Summa
• BTC adress (Bitcoin adress)

Använd Swish eller direkt banköverföring annars dröjer din betalning ca 24 timmar!

De uppgifterna får du på sista steget här: https://svenskiptv.com/packages

När du har de uppgifterna så genomför du själva betalningen på www.safello.com/sv

↓ Scrolla ned för instruktioner ↓

Specifikationer

OBS! Säkerställ att du verkligen lägger in den nya BTC adressen och INTE använder den gamla som kan finnas förvalt på en kategori som exempelvis “Bitbox” på ditt konto. Följ stegen nedan och skapa en ny plånbok!

Om du inte lyckas köpa Bitcoin via Safello så rekommenderar vi dig att testa Quickbit (Svenskt företag). Mycket simpelt och strular sällan! Klicka på texten Quickbit för att se mer.

Instruktioner

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Steg 1

1. Börja med att besöka Safellos hemsida: www.safello.com/sv. Tryck sedan på “Kom igång” och logga in med BankID. Acceptera deras villkor genom att kryssa i rutorna och tryck sedan på “Fortsätt“.

2. I denna guide visar vi hur du genomför köpet på deras hemsida så skippa appen för tillfället om du blir erbjuden att ladda ned den.

3. När du loggat in så hamnar du troligtvis först på fliken “Plånbok“. Oavsett vart du hamnat så ska du lokalisera fliken “Handla” som syns på bilden.

4. Vi rekommenderar att du väljer “Swish” då det går super smidigt. Skulle det alternativet av någon anledning inte vara tillgängligt kan du välja “Direct” (banköverföring).

Steg 2

När du satt in pengar på ditt konto med Swish eller direkt banköverföring så ser du nu att pengarna ligger i din plånbok på ditt konto.

Steg 3

1. Tryck nu på “Handla” och välj “Skicka” ur menyn. Välj Kryptovalutan “Bitcoin” och fyll i summan du ska skicka eller tryck på texten “Skicka max“. Safello tar en avgift som vi står för, så oroa dig inte om beloppet är ca 100kr mindre än vad du satte in.

2. Tryck på “Lägg till ny mottagare” om du tidigare använt Safello. Välj alltså inte en gammal kategori för då skickas pengarna till en adress vi inte längre äger och då försvinner pengarna. Läs nästa steg noga!
OBS! Var noga med att använda den nya BTC adressen du fått utav oss. Du lägger till den i nästa steg.

Steg 4

Nu väljer du “Other” som syns på bilden och väljer ett namn till din plånbok.

Steg 5

Välj ett namn som exempelvis “Plånbok” eller liknande.
Välj INTE namnet “IPTV” eller liknande!

Kopiera sedan din tillfälliga BTC adress du fått utav oss som börjar på “bc1” och klistra in den i fältet “Ange en btcadress“.

Mycket viktigt att du kopierar och klistrar in den långa btc/plånboksadressen och att du INTE skriver in den manuellt.

Steg 6

Tryck på fliken “Handla” igen, det är nu du ska skicka din betalning till oss. Välj “Skicka” ur menyn och välj sedan Kryptovalutan “Bitcoin“.

Tryck nu på “Skicka max“. Välj sedan din nya plånbok du skapat och tryck på “Nästa“.

Steg 7

Granska din kommande transaktion och tryck sedan på “Godkänn med BankID“. Din betalning skickas oftast inom 30-60 min men kan i vissa fall ta upp till 5 timmar vid hög aktivitet i nätverket (det är dock sällsynt).

OBS!

Håll koll och se till så att betalningen går iväg genom att logga in på ditt konto emellanåt.

Vanligtvis tar det ca 10-40 min för betalningen att nå oss men det kan även ta upp till 2-5 timmar om aktiviteten i nätverket är hög.

Om betalningen misslyckas:

– Ditt konto är inte öppet för internetköp.
– Din bank har spärrat köp av Krypto (använd en väns konto).
– Fel uppgifter är ifyllda (väldigt vanligt).

Premiumkanaler SvenskIPTV