IPTVutanBox logo
Meny

Apple TV (IPTV Smarters)

IPTV Smarters Pro eller Player är super enkel att komma igång med och rekommenderas för dig som precis börjat med IPTV. Denna app är till för dig som inte vill ha en box och som vill komma undan billigt med ditt TV tittande. Det smidiga med denna app är att du bara behöver knappa in användarnamn, lösenord och portal url som du får när du köper ett paket.

Appen har ett simpelt gränssnitt och är dessutom billig, enkel att använda och relativt stabil på de flesta enheterna. Vi vill dock påpeka att vi ALLTID rekommenderar en box över appar.

Specifikationer

– App: IPTV Smarters Pro/Player
– Installationstid: Ca 3 min
– Wifi/Kabel: Stöd för båda
– Kostnad: 27kr
– Erbjuder fritt test: Ja

OBS! Denna app fungerar generellt sätt väldigt bra men kan dessvärre ha ett icke användarvänligt gränsnitt på vissa Apple TV boxar.

Instruktioner

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Steg 1

Ladda ned appen från Appstore eller från annan källa på din enhet.
När du startar appen för första gången ser det ibland ut såhär. Välj TV. Om du inte får upp denna ruta så hoppar du till steg 2 eller 3.

Steg 2

Välj Xtreamcodes API och tryck på OK på din fjärr. Om du ser en annan bild när du öppnar appen för första gången så hoppar du till steg 3.

Steg 3

På fältet högst upp skriver du svenskiptv.com. Fyll i uppgifterna nedan som du fått från oss i din mail inkorg och tryck sen på LÄGG TILL ANVÄNDARE.

OBS! Se till att du dubbelkollar stavningen när du fyller i fälten!

Steg 4

Nu laddar du ned listorna du ser på bilden nedan genom att välja respektive lista med din fjärr. Tryck sedan på OK på din fjärr.
Får du frågan om en PIN kod trycker du bara på “Skip”.

Övrig viktig info på nästa sida.

Övrig Info

För att få in EPG (programguide) så trycker du bara på “Update EPG” eller “Install EPG”. På vissa enheter krånglar dock denna funktion och även FHD (Full HD) kanalerna kan lagga. Om du har dessa problem rekommenderar vi dig att avvakta upp till en timme då problemet ibland kan ligga i att kanalerna eller EPGn behöver ladda i bakgrunden.

Premiumkanaler SvenskIPTV